Navigáció

Rólunk

A CrossFit Tesseract 2014-ben alakult, azzal a nem titkolt céllal, hogy egy elsősorban a szakmai munkára épülő műhelyként és központként működjön a magyar CF világában. Azóta nem kevés dolog történt a terem életében, sok változáson mentünk keresztül, de ahogy a mondás is tartja, minden ilyen időszak után erősebbek lettünk, és egy szinttel feljebb tudtuk folytatni a munkát.

Az általunk kialakított és folyamatosan csiszolt „Tesseract – rendszer” több pillérre támaszkodik, mind szakmai munkásságunk, mind csapatépítő tevékenységünk terén.

A Tesseract edzésrendszer legfontosabb ismérvei az alaposság és a következetesség. Nem hiszünk a gyors eredményekben, hiszünk viszont a befektetett alázatos munkában, és annak hosszú távú megtérülésében. A hozzánk járó embereket, legyenek kezdők, haladók vagy profik, az első naptól „tanítványokként” kezeljük és célunk, hogy tudásunk legjavát adjuk át nekik. Olyan eszközökkel dolgozunk, és olyan mozgásokat tanítunk, melyekből mindenki profitálhat, legyen célja a teljesítményfokozás, az egészséges életmód, vagy akár a rehabilitáció. Hiszünk a sokszínűségben, abban hogy a sport mindenkié, és hogy megfelelő progresszív munkával és differenciált megközelítéssel mindenki megtalálja önmagát a Tesseract falain belül.

Az edzés fizikai vonatkozásai mellett nem feledkezünk meg a mentális oldalról sem, a csapat, a közösség erejéről. Ahogy magunk között hívjuk, a Tesseract nem csupán egy edzőterembe járó emberek csoportja, hanem valódi „Családként” működik hosszú évek óta. Ez a „Tesseract Family”, amely el- és befogadja régi és új tagjait, immár hosszú évek óta. Mint minden jól működő családban, a tagok itt is segítik és támogatják egymást, valamint pozitív töltetű elvárással is élnek a másik felé, ezzel elősegítve a kölcsönös fejlődést.

Évről – évre megújulva, mégis ugyanazokra az erős alapokra építkezve a kezdetektől, a CrossFit Tesseract töretlen lelkesedéssel vár mindenkit, aki úgy érzi, elmélyedne ebben a sokszínű rendszerben.