Navigáció

Kezdőknek

Miről is szól a CrossFit?

Több sportág jegyeit viseli (súlyemelés, erőemelés, gimnasztika, atlétika…), ezáltal komplex mozgásformák alkotják gyakorlatai tárházát. Egyszerre fejleszthető az erő, állóképesség, gyorsaság, valamint a mentális készség, melyet nem csak a teremben, hanem azon kívül is kamatoztatni tudsz.

Mit kínál a CrossFit Tesseract?

Itthon szinte egyedülálló, 1 és ¼ órás edzéseket nyújtunk a számodra, melyben nagy hangsúlyt fektetünk a mozgás előkészítésre is. Az ülőmunkától, rossz tartásból olyan negatív hatások jelentkezhetnek a szervezetben, melyek megnehezítik mindennapjainkat, nem beszélve terhelés (edzés) hatására rögzült rossz mintákról. Edzői gárdánk jól felkészült, többször bizonyított szakmai tudásával segít napról napra leküzdeni az akadályokat. Nem beszélve a közösségről: nem véletlenül hívják Tesseract Familynek! Változatos belsős, illetve külsős programok kovácsolnak igazán összetartó „családot”.

Miből is áll a kezdő program?

8 hét, heti 3 edzés. Eleinte a Kettlebell-el ismerkedtek meg, kezdve az alapoktól, egészen az összetett komplex gyakorlatokig. Nem csak a helyes technika elsajátítása, hanem az alap erőnlét (saját testsúlyos gyakorlatok), valamint a kondíció (fokozatos intenzitás) is lépésről lépésre van felépítve.

Egy valamit fontos még szem előtt tartani. Ez egy folyamat. 1 edzés alatt nem tudod megváltani a világot, nem is ringatunk ilyen tévhitbe. Ezért jelentkezésed havi bérlet vásárlással egybekötött. Ez idő alatt betekintést nyerhetsz a CrossFit világába és megtapasztalhatod, milyen egy jól működő rendszerben folyamatosan fejlődni.

Mit kell tenned?

Küldj egy e-mailt az info@cftesseract.com címre, és jelentkezz. Ha bármi kérdésed van, írj a
megadott e-mail címre vagy hívj a +3630-733-0205 telefonszámon.

Mi készen állunk és mindent megadunk, hogy jobb legyél. Már csak Te kellesz hozzá.